Lägg till oss som godkänd avsändare för mail

Tyvärr är det en hel del som inte får våra mail, eller rättare sagt dom fastnar i folks skräppostfilter.

Vi har mailat alla befintliga medlemmar om terminsstart. Alla intresserade nybörjare som har gjort en intresseanmälan får mail. Personalen i receptionen besvarar alla mail. Men, det kan var så mycket som 25-30% som inte kommer fram. Om du inte har fått mail så börja med att kolla ditt skräppostfilter.

Vi ber dig också att lägga till info@fightercentre.com som godkänd avsändare i din mailklient (ditt mailprogram) så att mailen säkert kommer igenom. Vi har alltså mailat alla och gör det regelbundet. Genom att lägga till info@fightercentre.com som godkänd avsändare så säkerställer du att du får våra mail.

Vi kommer dessutom att sms:a alla befintliga medlemmar denna vecka. Alla nybörjare kommer att få sms någon dag före starten som alltså är från den 26 augusti..

Publicerad: