Silver till Paula Stenung i Italien

På sitt första landslagsuppdrag gjorde FBKs Paula Stenung mycket bra ifrån sig och fick med sig silvermedaljen hem! Stort grattis!

Paula Stenung blev i.o.m sitt SM-guld i våras uttagen till svenska landslaget i kickboxning. Denna helg, på WAKO Best Fighter i Rimini, gjorde hon sitt första uppdrag för landslaget vilken blev en total succé!

Paula mötte en fighter från Slovenien i första matchen som hon besegrar utan vidare konstigheter. Även semifinalen mot värdnationen Italien är inget hinder för Paula som komfortabelt går vidare till final där hon ställs mot Slovakien. Hon gör en fantastisk finalmatch men slovakiskan visar sig vara en svår utmaning med svår stil. Paula åker hem något besviken men stolt över sin insats och laddar om för VW i Sarajevo, Bosnien.

Publicerad: