Triss-vinster för Fighter Kickboxning på Fight 71

FKB levererade stort på i Ängelholm där det blev jackpott med 3 vinster av 3 möjliga.

FKB deltog med två fighters i ”Fight 71” som arrangerades av Fight club Ängelholm lördag 6e april. Paula Stenung vann dubbelt i -55 kg KL. Malusi Sjögren debuterade och vann sin match i -79 kg KL. Stort grattis!

Matchreferat av coach Martin Koll:

”Paula går två matcher i – 55 kg KL och vinner bägge med ganska liten marginal. I bägge matcherna är hon lite mer taktisk och får till renare träffar. Hon orkar dessutom gasa på och öka tempot i de sista ronderna samtidigt som motståndarna blir allt tröttare.

Malusi Sjögren gör sin livs först match och genomför den med bravur! Han var märkbart nervös när han gick in i ringen med nervositeten släppte mer och mer ju längre matchen gick. Rent tekniskt var herrarna ungefär lika bra men den stora skillnaden som gjorde att Malusi vann övertygande med 3-0 var att han var oerhört mer konditionstark och orkade betydligt mer än sin motståndare.”

Medföljande coacher: Martin Koll (längst till vänster) och Anna Johansson (längst till höger), Paula Stenung och Malusi Sjögren i mitten.