Fighter Centre söker personal

Madeleine flyttar snart till Thailand och vi söker därför ny personal.

Arbetet omfattar att stå i receptionen en till två schemalagda kvällar i veckan (mer vid terminsstart) samt extra arbete vid olika evenemang och aktiviteter. Förutom att hjälpa medlemmar och intresserade till rätta är det en hel del administration.

Med mer än 2200 medlemmar och 1500 kvadratmeter dedikerade till fighting så är Fighter Centre ett av världens största träningscenter inriktat på kampsport. Här finns några av Sveriges bästa klubbar med ett flertal landslagsmedlemmar i olika idrotter. Fighter Centre är en spännande arbetsplats då verksamheten ständigt utvecklas.

Vi söker dig som är:

  • över 18 år (ensamarbete i kassan förekommer)
  • självständig och initiativtagande
  • tillmötesgående
  • noggrann och ordningsam
  • lösningsorienterad
  • kampsportsintresserad

Om du är intresserad av jobbet skicka gärna CV och personligt brev till info@fightercentre.com. Rekrytering sker löpande.