Rookie Rumble tävlings-seminarium

Fighter Kickboxnings chefsintruktör och tävlingsansvarige, Martin Koll, håller den 9 mars ett tävlingsseminarium på Fighter Centre.

Rookie Rumble arrangeras årligen i Göteborg av Göteborgs Kickboxning. I år arrangeras tävlingen lördagen den 16e mars med matchstart kl 12. Rookie Rumble är Sveriges största kickboxningstävling avsedd för ”nya” fighters med låg tävlingsrutin, max 5 matcher. En bra bit över 100 fighters anmäls årligen till denna tävling och samtliga viktklasser går i turneringsform.

Lördagen den 9e mars kl 14:00-16:30, håller Martin en komplett genomgång för de klubbkompisar som på ett eller annat sätt kommer vara delaktiga i Rookie Rumble. Det är ett imponerande antal, ca 25 st, från FBK som berörs. Genomgången består av allt tävlingsrelaterat; som exempelvis uppvärmning, poängsystem, coachning, poängdömning samt strategi för att på bästa sätt uppnå bästa resultat etc.

Alla FKBs medlemmar som på ett eller annat sätt är med på denna tävlingen (fighters, coacher, poängdomare, funktionärer) är välkomna att delta på seminariet. Anmälan sker via FBKs facebookgrupp

Välkomna!