Resultat Muaythaifights I

Fem fighters åkte till Tranås lördag 23 februari tillsammans med coacherna Johan Storm och Nadia Deland Blomberg.

Coacherna sammanfattar dagen; bilder Nadia och text Johan:
Viktoria var först ut och utförde en galant matchdebut. Hennes motståndare var större och pressade hårt framåt. Rena, fina tekniker från Viktorias sida blev dock avgörande i hennes favör!

Sara gjorde också debut. Även den galant. Fick dock möta en riktigt duktig thailändska som uppenbarligen hade mycket rutin. Lyckades trots detta sätta emot med fina sparkar och hittade till slut en bra känsla för avståndskontroll. Dock aningen sent. En rejält nyttig erfarenhet dock!

Emma mötte även hon en rutinerad och duktig fighter. En motståndare som var duktig att utnyttja sin längd, medans Emma stod för kraften i teknikerna och dominans i clinchen. Emma blev dock svept i första ronden och landade oturligt på armbågen. Genomförde trots allt matchen och hade behövt lyckas komma in i clinchen ett par gånger till för att vinna på KO. Motståndaren lyckades dock hålla undan tillräckligt för att vinna på poäng.

Savva stod för dagens upphämtning i sin första c-klassmatch. Han mötte en duktig och explosiv fighter från Varberg. Efter att ha legat steget efter i första och halva andra ronden började Savva pressa med främst boxning och tog sig till lägen där han kyligt siktade in hårda slag och ett par fina knän. Han avslutade starkast i rond två och tre och tog hem segern i en riktigt jämn och hård match!

Dennis avslutade FMTs insatser med att dominera sin motståndare med ett varierat game och jättefin tajming och avståndskontroll. Med 20 sek kvar av matchen tyckte dock domaren att teknikerna var för hårda och bröt matchen. Tråkigt avslut, men kul att se Dennis performance i ringen! ”

D klass, -71 kg: Sophia Bjälemyr, Coloseum FC vs Viktoria Carsaw, FMT
D klass, -51 kg: Sara Lalehzar, FMT vs Chenita Sernefors
C klass, -65 kg: Rebecca Ling, Coloseum FC vs Emma Ericsson, FMT
C junior,-71 kg: Savva Kalashnov, FMT vs Michell Svanh, Fightcamp Varberg
D junior, -71 kg: Erik Ivkovic, Westcoast Kickboxning vs Dennis Baniassadi, FMT

 

, ,

Publicerad: