1 guld, 2 silver och 2 brons till Gladius MMA på SM-2018

I MMA klass-A tog Nermin Mehmedagić SM-silver i lättvikt samt Axel Karlsson och Alexander Brodal SM-brons i weltervikt. I MMA klass-B tog Sofia Odbro SM-guld i fjädervikt och Robert Nilsson SM-silver i weltervikt.

Nermin har därmed säkrat en plats i svenska MMA-landslaget med möjlighet att representera Sverige och Gladius MMA i både EM och VM!

Sista helgen i januari var det final i Svenska MMA-ligan 2018 i Västerås, då svenska mästare i MMA 2018 korades.  Grattis alla fighters, stort tack för er insats under 2018 – och lycka till 2019! Och tack till alla coacher, klubbkamrater och supporters som stöttat hela vägen!

Gladius MMA ställde upp med 5 fighters, där alla förtjänstfullt kom hem med medalj. Hugo Sanchez, Ratko Tomic och Heytham Tounes var uttagna/kvalificerade till SM men fick tyvärr lämna återbud pga sjukdom/skada. Krya på er boys, vi ser er gärna i buren snart!

 

Sofia Odbro. foto: SMMAF
Axel Karlsson + Nermin Mehmedagić

 

Robert Nilsson, foto Besam Yousef
Axel, Nermin, Alexander och Robert