Barnträning på Fighter Centre

Vi erbjuder barn- & ungdomsträning i thaiboxning (10-14 år), brasiliansk Jiujitsu (10-14 år) samt taekwondo (7-11 år). Alla barn- och ungdomsgrupper är för både tjejer och killar. Våra barn och ungdomsgrupper är mycket populära och efterfrågade. De kännetecknas av rörelseglädje och innehåller grunder för kampsport, lekar, motorik- och styrkeövningar.

Vi vill att barn och ungdomarna ska tycka att träna är kul! Att få nya kompisar, öka sin kroppskontroll samtidigt som vi lär dem bra träningsvanor! Passen anpassas till barnens fysiska mognad på ett lekfullt sätt.

Om du är intresserad av vår Barn & Ungdomsträning för ditt barn så gör en intresseanmälan så får du mer information. Eller besök Öppet hus på Fighter Centre söndag 20 januari kl 14, där vi visar upp ca 10 minuters uppvisningar i alla centrets stilar. Svårt att välja eller om du har frågor? Ta chansen och prata med våra duktiga instruktörer efter uppvisningarna.

Men vänta inte för länge med er bokning – vi har begränsat med platser. När det är fullt i en grupp (dvs. lösta avgifter) går det inte längre att provträna i den gruppen.

Thaiboxning
Fighter Muay Thai, FMT, håller 2 ggr i veckan tre olika barn- & ungdomsgrupper för åldrarna 10-14 år: Nybörjare (tisdag + torsdag) , Fortsättare (måndag + onsdag) och Avancerade (måndag + onsdag).
Under kontrollerade former lärs grunderna i thaiboxning ut. Träningen är lekfull där rörelse, balans och kondition blandas med styrkeövningar. Träningen börjar alltid med uppvärmning och kan sedan innehålla teknikträning, skuggboxning, slag och sparkar på mittsar samt träning på boxningsäck. All träning sker barfota så skor behöver ej medtas.

Träningsavgiften är 229 kr/månad via autogiro för Barn/Ungdom alternativt terminsavgift på 1.400 kr.
I avgiften ingår förutom träning även försäkring.

BJJ
Gladius BJJ har barn- och ungdomsträning för åldrarna 10-14 år, 2 pass i veckan på måndagar och onsdagar. Träningen fokuserar på lärande, träning och lek i en stimulerande miljö. Om man tränar BJJ behövs även en kimono/gi (dräkt) efter några veckors träning. All träning sker barfota så skor behöver ej medtas.

Träningsavgiften är 199 kr/månad via autogiro för Barn/Ungdom alternativt terminsavgift på 1.200 kr. I avgiften ingår förutom träning även försäkring.

Taekwon-do ITF
Vasa Taekwon-Do Club har barn- och ungdomsträningar på söndagar för åldrarna 7-11 år i två grupper: Nybörjare och Fortsättare. Man tränar utan dräkt fram till första graderingen. All träning sker barfota så skor behöver ej medtas.

Terminsavgiften är 700 kr eller 99 kr/månad via autogiro. I avgiften ingår förutom träning även försäkring.