3 segrar på Coloseum Arena 2

På lördagens gala i Skövde (en del av svenska MMA Ligan 2018) tävlade fem Gladius MMAs fighters. Det blev vinst för Hugo Huguignot, Morteza Hassani och Robert Nilsson – stor grattis! Tyvärr ingen seger för Linus Roemke eller Jonas Nordborg denna gång – bounce right back.

Medföljande Gladius-coacher: Ante Agneby, Alexander Brodal och Heytam Tounes.

Bild ovan Hugo Huguignots och Robert Nilsson

Matchreferat från coach Ante Agneby Hugo Huguignots match.
”Hugo går in sin första match och håller ett bra stående game i första ronden. Han skapar respekt hos motståndaren som gör att denne tar ner på backen och har kontrollen sista biten av ronden med några låsförsök.
I rondvila pratar vi om att inte jaga motståndaren och kontrollera sina tekniker vilket Hugo verkligen gör. Efter att styrt bra får han in en benspark som fäller motståndaren. Efter han kommit upp på benen skickar Hugo istället en huvudspark som skakar honom och när han går på nedtagning så fångas giljotinen och Hugo får klappet!
Grym debut!”

Matchreferat från coach Alexander Brodal: ”Morteza Hassani går in hårt första ronden, väldigt hårt och det gör motståndaren också. Morteza får igång brottningen efter ett gäng hårda slagväxlingar där Morteza oftast träffade hårdast och mest, motståndaren kommer aldrig överst efter Morteza tar ner i första.
Andra ronden något långsammare då bägge tog ut sig rejält i första. Lite stående fram och tillbaka tills motståndaren får ner Morteza i slutet av andra. Morteza vinner på 3-0!”

Matchreferat från coach Ante Agneby: ”Robert Nilsson möter en väldigt självsäker och kraftfull motståndare som spelar lite mindgames och får Robert lite för passiv i första ronden, som inte blir alltför händelserik.
I andra går Robert in med lite mindre respekt och faller inte in i motståndarens game och tar kommandot från start. Vinst på domslut i en match där det fortfarande finns mycket register kvar att visa upp av Robert, men andra ronden var ett steg i rätt riktning!

Matchreferat från coach Alexander Brodal: ”Linus Roempke hade som avsikt att stå upp mycket i denna match och det fick han definitivt göra!
Motståndaren börjar väldigt hårt och går rakt fram från att ronden börjar. Linus får en räkning ganska tidigt in i rond 1 men ger tillbaka duktigt, med slag och nedtagning.
Rond 2 var dominantare för Linus stående men då motståndaren slagit honom på räkning förlorade vi med domslutet 3-0.”

Matchreferat från coach Alexander Brodal: ”Jonas Nordborg möter en lång motståndare som vill kontringsboxas. Jonas försöker ta sig in för att ta ner men lyckas inte riktigt avsluta när han fick motståndaren emot buren. Jonas blir prickad en del i andra ronden och blir medtagen när han själv försökte ta ner och då följde motståndet upp med Gnp och domaren bröt.”

MMA KLASS-B, -65,8 KG : BLÅ: CRISTOBAL UBILLA, KAMPSPORTSCENTRET vs RÖD: HUGO HUGUIGNOT, Gladius – VINST RÖD Vinstsätt: Submission (Giljotin) Tid: 0:44 Rond: 2

MMA KLASS-B, -70,3 KG : BLÅ: PASCAL BRANDER, KAISHO KAMPSPORTKLUBB vs RÖD: MORTAZA HOSEINI, Gladius – VINST RÖD  Vinstsätt: Domslut (3-0) Tid: 3:00 Rond: 2

MMA KLASS-B, -77,1 KG : BLÅ: FATON BUZUKU, SUNDSVALLS BUDOKLUBB vs  RÖD: ROBERT NILSSON, GLADIUS MMA – VINST RÖD Vinstsätt: Domslut (3-0) Tid: 3:00 Rond: 2

MMA KLASS-B, -77,1 KG: BLÅ: DANIEL TOKSOY, NOVA MMA vs RÖD: LINUS ROEMPKE, GLADIUS MMA – VINST  BLÅ Vinstsätt: Domslut (3-0) Tid: 3:00 Rond: 2

MMA KLASS-A, -77,1 KG: BLÅ: CHRISTIAN STIGENBERG, FÖRENING SÖDERS FIGHT GYM vs RÖD: JONAS NORDBORG, Gladius MMA – VINST BLÅ Vinstsätt: RSC – Referee Stops Contest Tid: 1:37 Rond: 2

Länk till alla resultat på galan