Vinst för Per Franklin på Danish MMA Night

Gladius MMAs Per Franklin vann weltervikt-match i Danmark i helgen! Stort grattis!

Den 9e juni gick Danish MMA Night 1 på Brøndby Hallen utanför Köpenhamn. Per (8-5-0) mötte höggradiga Frodi Vitalis Hansen (9-9-0). Efter tre ronder á 5 minuter stod det klart att det var Per Franklin som gick segrande ur striden! Per är i grym form, och hade med sig en fin vinst från april på Cage Warriors 93 i bagaget.

På samma gala satte Jonas ”Duracel” Troest (DK) en gilljotin på Espen Kolltveit (ENG). En imponerande vinst på submission efter 35 sekunder i första ronden! Jonas har inför fighten varit på träningsläger på Fighter Centre och kört ihop med Gladius PRO-gruppen. Well done Jonas!!!

Jonas ”Duracel” Troest och Per Franklin , båda segrade på Danish MMA night 1.

, , ,

Publicerad: