Vinst för Hamid Valizadeh i K1

FMTs Hamid Valizadeh behövde en K1-match för att bli kvalificerad till Kickboxnings SM 2018 i K1. Men det räckte med 1 rond för seger! Grattis Hamid!

För att bli kvalificerad till svenska mästerskapen i kickboxning K1 krävs är att man ska ha gått minst 3 st fullkontakts matcher (kick, thai, boxning etc) varav en fullkontakts-kickboxning/K1 sedan förra årets SM. Vinst var inte något krav utan det hade räckt att Hamid bara genomfört den utan att bli knockad. Han fick gå upp en viktklass för helgens match men behövde ändå inte mer än 1 rond att få motståndaren att ge upp (fot/benskada)

Hamid är nu klar för Svenska Mästerskapet 2018 i K1 som avgörs den 12 maj i Skurup (4 mil från Malmö).

Bild från coach Martin Koll. Hamid (i vit t-shirt) tillsammans med sin motståndare efter matchen.

, ,

Publicerad: