Resultat Frontier MMA Open 16

Bra insatser av alla och vinst för Reza Mohammedian på Frontier MMA Open i Malmö!

You win or you learn! Bra jobbat – och underbart med stor, stark, stöttande Gladiusarmé på ca 15 pers som var i Malmö för de fyra fighter Gladius hade på lördagens meny! Svenska MMA-ligan 2018 – No rest for the wicked!

Bra visdomsord från Jesper Gunnarsson: ”Bra kämpat ALLA som tävlande. Kom ihåg att man även måste träna på att tävla. Så håll upp det momentum ni skapat nu!”

Coacher: Heytham Tounes, Alexander Brodal och Ante Agneby

Matchreferat av coach Alexander Brodal:
Reza Mohammedian är först ut. Motståndaren satsar 100% i slagen men Reza är klart bättre i det stående och vinner de flesta slagväxlingar, Reza lyckas sprawla många gånger och motståndaren hamnar överst i slutet av första. I andra ronden visar Reza ännu en gång att han är bättre stående och träffar väldigt rent och hamnar senare på topp. Vinst med 2-1.

Nästa Match var Aram Jarl. Motståndet verkade ha en stående bakgrund och hade bra koll på distansen men Aram lyckas fånga flera sparkar och ta ner på marken samt någon typ av anacondachoke rullning. I andra ronden lyckas motståndet få nedtagning och vinner med 2-1. Ska tilläggas att tävlingsledaren tyckte att Aram vann men så kan det vara i vår sport.

Nästa var Rexhep Qevani som fick väldigt tufft motstånd då motståndaren hade minst dubbelt så lång träningserfarenhet. Rexhep visar att hans slag är väldigt farliga men motståndaren får nedtagning och höll ner. Förlust på domslut.

Mikael Stenlund går in lite väl lugn. Lyckas få in slag men motståndet kliver in med stenhårda tekniker och lyckas avsluta i första.

Tuff dag på jobbet men en bra erfarenhet och grabbarna // Alexander Brodal

Foto från Heytham Tounes

Länk till kalenderpost med fightcard

, ,

Publicerad: