3 silver på thaiboxningsSM-2018

Det slutade med silver för Tove Brodin, Evelina Wikner och Otman Bourjad på SM-2018! Stort grattis, otroligt väl kämpat!

Idag gick FMTs Tove Brodin, Evelina Wikner och Otman Bourjad finalmatcher på SM i Lomma.
Dessa fina resultat hade inte varit möjligt utan bra coacher, träningskompisar i FC, support och stöttning av klubben, medlemmar samt nära och kära! Tack ❤️

Referat från coach August Wallén:
Tove gjorde grymt ifrån sig mot en sjukt rutinerad och tuff motståndare. Med tanke på att Tove gick sin första fullkontakt match för tio månader sedan är det en vinst bara att ta sig till SM-final. Förlust efter att jag valt att bryta efter tredje ronden. Säkerheten först.

Evelina vann tydligt i mina ögon. Ingen tvekan om att hon vann rond 1 4 och 5. Jag gillar inte att uttrycka mitt missnöje och Patricia är grymt duktig, men jag personligen tycker att Evelina blev bortdömd.

Snöplig men rättvis 2-1 förlust för Otto Bouj. Kunde ha gått vår väg och en domare tyckte det men motståndaren var fysad hade bra distans (läs pushkick) och var grym med clinch och knän. Otman ägde mellan distansen med grym boxning. Bara träna mer och matcha!!! Är så nära…”

Foto ovan: Tove Brodin med coacherna August Wallén och Olivia Ritchie

Otman Boujrads silverplakett

Länk till kalenderpost