FMTs Lena Olsson nominerad till Årets Ledare

På Kampsportsgalan utses Årets Ledare, och FMTs ordförande Lena Olsson är förtjänstfullt nominerad!

Kampsportsgalan arrangeras för nionde gången i Stockholm den 17e mars. Årets ledare tilldelas den ledare som via sin gärning bidragit till att exempelvis en klubb, ett landslag, eller en utövare har lyckats med något exceptionellt under året.

Lena är ledamot i förbundsstyrelsen i Svenska Muay Thai Förbundet (SMTF) och team manager för svenska muay thai landslaget. Team manager innebär att hon hanterar allt administrativt inför och efter ett mästerskap. Under själva mästerskapen finns Lena med och håller ordning på allt; från att de tävlande har kläder att tävla i, att transfer finns från och till flyg, att tävlande och coacher vet vilken match som pågår i vilken ring etc.

Grattis till nomineringen önskar FMT!

Foto: Studiografen

, , ,

Publicerad: