Resultat Aneby Highland Fights

I lördags tävlade Maximillian Larsson i C-junior och vann första matchen. Hassan Amiri förlorade tyvärr sin C-klass match denna gång.

Maximillian Larsson gick med på en 3-manna turnering på Aneby Highland Fights. Max vinner matchen mot Bamboo MT med 3:0 på dominans, knän och matande av lowkicks.  Tyvärr blev det förlust i finalen mot Tullinge. Mycket bra insats av Maximillian som i sista matchen hade en tuff match i kroppen och mötte en utvilad och fräsch motståndare. Bra presterat, grattis! ??? Foto : Morten Schanner (coach/massör Hamid Valzadeh är med på bilderna)

För Hassan Amiri (blåa shorts) blev det en hård match. Efter 2 raka segrar från föregående matcher blev det tyvärr förlust denna gång. Bounce right back ? Foto: Marie Zamora

, , ,

Publicerad: