Deltagare från åtta länder på helgens kurs

Ett trettiotal deltagare körde Markkamp för MMA på Fighter Centre helgen som gick.

På plats fanns fighters och instruktörer från Tap or Snap (England), Shooters Dundee (Skotland), Car Dusan Silni (Serbien, med gäst från Kanada), Shooters Konin (Polen), FighterZone.dk (Danmark), Fighters Lab (Norge) och hemmaklubben Gladius MMA.

Kursen fokuserar på markkampen för MMA med såväl offensiva som defensiva aspekter av vanligt förekommande positioner och situationer. Gänget från Tap or Snap gjorde en kort film för lördagen och en för söndagen (se nedan).

Kursen hölls av August Wallén som assisterades av Linus Eklind samt Christian Smith.

First day done on the MMA course, covering control in mount, deep half,back mount and side-control and how to escape these positions too. Looking forward to tomorrow ? #taporsnapmma #shootersmma #alwayslearning

Publicerat av Tap or Snap MMA Club den 27 januari 2018

Last day on the MMA course, and fantastic day working on guard, and pressure drill. I had the pleasure of being a dummy for August in the afternoon and to top it off, we had a party bus pick us up to take us to the airport. Some great techniques and finer details to bring back to the club. Looking forward to teach them to my students. A massive thank you to August for having us over and to Russell John Wall, Tim Butler, Dave Morris and Andrei Andrei for the company and great memories ?

Publicerat av Tap or Snap MMA Club den 28 januari 2018