Jobba på Fighter Centre

Terminsstarten är runt hörnet och vi söker nu mer personal.

Arbetet omfattar att stå i receptionen under terminsstarten hela januari och februari med möjlighet till förlängning. Du jobbar ca 20-30 h i veckan mellan kl 15-23.

Förutom att hjälpa medlemmar och intresserade till rätta är det en hel del administration. Vi ser gärna att du har jobbat med kundservice och kassa innan. Det är meriterande om du har arbetat med något innehållshanteringssystem. Vi söker dig som är service-minded, noggrann, organiserad och självgående.

Med mer än 2100 medlemmar och 1500 kvadratmeter dedikerade till fighting så är Fighter Centre ett av världens största träningscenter inriktat på kampsport. Här finns några av Sveriges bästa klubbar med ett flertal landslagsmedlemmar i olika idrotter. Fighter Centre är en spännande arbetsplats då verksamheten ständigt utvecklas.

Om du är intresserad av jobbet skicka gärna CV och personligt brev till info@fightercentre.com. Rekrytering sker omgående och upplärning börjar direkt efter årsskiftet.