SM-guld, 2 SM-silver och 2 SM-brons på MMA SM 2017

Gladius MMA Renato Vidovic tog hem SM-guld till Göteborg, Navid Badi och Axel Karlsson stoltserar med var sitt SM-silver och Heytham Rahbi samt Dennis Rydén tog brons-medaljer på Svenska Mästerskapen i MMA 2017! Fantastiskt bra jobbat! Stort grattis!

Dessutom har Gladius MMA fem platser i svenska MMA landslaget via Renato Vidovic, Axel Karlsson,  Navid Badi, Anja Saxmark och Anton Anderssom, samt två reserver – Heytham Rahbi och Dennis Rydén! Vi ser fram emot kommande Europa- och världsmästerskap.

Renato Vidovic – Svensk Mästare MMA 2017  Bantamvikt
Navid Badi – silvermedaljör i MMA SM 2017  Lättvikt
Axel Karlsson – silvermedaljör i MMA SM 2017 Weltervikt
Heytham Rahbi – bronsmedaljör i MMA SM 2017 Mellanvikt
Dennis Rydén – bronsmedaljör i MMA SM 2017 – Flugvikt

Stort tack till coach Ante Agneby för din insats under SM-helgen. Extra eloge till Gladius MMAs huvudtränare August Wallén som förutom coachning under SM, ansvarat för träning och tävlingsupplägg av våra fighters.

Bild på Gladius SM-team (från vänster): Coach Ante Agneby, Axel, Navid, Renato, Dennis, Heytham och coach August Wallén.

Länk till kalenderpost