3 vinster, varav 2 på KO, på MMA SM semifinal

Fem Gladius MMA fighters deltog i MMA SM 2017 semifinal, varav 2 slutade med brons och 3 gick vidare till final för att tävla om ädlare valörer!

Navid Badi smällde till direkt! BOM – 20 sekunder in i rond 1 är semifinalen vunnen på KO.
Renato Vidovic vann även han på KO i rond 1 efter att ha dominerat matchen.
Axel Karlsson segrade i sin match och tog därmed skön revansch för förlust i SMfinalen för två år.

STORT GRATTIS för snygga semifinalvinster!
LYCKA TILL på finalen av Svenska Mästerskapen! No rest for the wicked!

 

Grattis till SM-brons Dennis Rydén och Heytham Rahbi. Ni var i grym form och ville så mycket mer än brons, tyvärr går det inte alltid enligt plan. Bounce right back.

Coacher på MMA SM 2017 är August Wallén och Ante Agneby.

Matchreferat från semifinalerna av Ante Agneby (även foto)

Dennis startar med att skapa kontroll i slagserierna men fastnar tyvärr ganska tidigt i en stående giljotin vilket gör att han är ute ur tävlingen. Dock betyder detta SM-brons så det finns inget att skämmas över där.

Renato har en väldigt bra dag på jobbet. Han kliver in med fokus och attityd och dominerar det stående. Med en nedslagning efter cirka 30sek så överöses sedan motståndaren med slag och efter att ett tappert försök från denna att överleva dominansen så får domaren så småningom domaren gå in och bryta. Helt orörd så slåss Renato för SM-guldet imorgon!

Navid vill även han visa vem som är boss i divisionen och efter lite vilda slagväxlingar som Navid har god kontroll i så prickar han en ordentlig träff som motståndaren går i backen på. Navid hinner knappt kasta sig in för GnP innan domaren bryter. Även Navid hann knappt bli uppvärmd och går imorgon för guld!

Axel möter den regerande tvåfaldiga SM-mästaren och söker även revansch efter en förlust i SM-finalen från 2år sen. Matchen går tiden ut där Axel, i vanlig ordning, visar upp hur allround han är och oavsett om matchen utspelar sig på backen eller stående så är Axel den som håller fart i matchen. Efter 2 jämna ronder så blir avgörandet sannolikt i den sista ronden där Axel verkligen pressar sin vinnarskalle till att aldrig sluta driva och tar hem domslutet. Imorgon SM-final!

Heytham får en tuff start där han möter en kille som brottats sen barnsben och har en enorm fysik. Killen stänger distansen det första han gör och lyckas kasta ner Heytham i backen tidigt. Någonstans där får Heytham ryggskott och efter att sedan blivit slammad två-tre gånger till så orkar inte krigarinstinkten hålla emot och han ”fastnar” i ett axellås. SM-brons är såklart inte fel men alltid tråkigt när en kille med sån kapacitet stoppas av skada…”

Länk till kalenderpost med resultatlista

, , ,

Publicerad: