Världsrekordförsök – hundra sparkar till Liams minne

Välkommen att deltaga och sparka hundra sparkar på Fighter Centre nu på lördag 12:00.

Lördag den 23 september kommer ett världsrekordförsök att genomföras till Liams minne. Under ett dygn kommer kampsportare världen runt att sparka hundra sparkar för att stoppa rattfylleri.

Vi kommer att deltaga och alla intresserade är välkomna till Fighter Centre på lördag. Dörren öppnas 11:30 och 12:00 räknar vi med att sätta igång livesändningen på Facebook. Alla är välkomna oavsett vilken klubb man tillhör och vilken kampsport man tränar!

Den 3 september förra året omkom Liam Kowal tragiskt efter att ha blivit påkörd av en alkoholpåverkad förare. Sedan dess har hans föräldrar Marcus Kowal och Mishel Eder oförtröttligt arbetat för öka uppmärksamheten kring det stora problemet med alkohol och andra droger i trafiken och få till en hårdare lagstiftning. Du kan läsa mer om Liams stiftelse här.