Guld och silver på AMT Open 4

Stort grattis till Hamid Valizadeh  och Najib Ghaderi för strålande insats på AMT Open 4 i Aneby 9/9.

Hamid vann sin C-klass match med 3-0. Najib vann första matchen turneringen, förlorade andra och slutade därmed med silver.

Tyvärr blev både Hassan Amiri och Turan Abbasovs matcher strukna.

1.Vinst för Hamid! Tuff match mot en kille med bra fotarbete och många snurrtekniker. Hamid lyckades träffa med tung boxning och höga sparkar vilket resulterade i en 3-0 vinst trots att det var jämnt!
Bild coach Saman med Hamid Valizadeh och Najib Ghaderi.

2. Hamid gör sig redo för sin C-klass,match i 71 kg, vs Jafar Yusufi, FC Linköping.

3. Lottningen är klar i IFMA 4-manna turnering, -67 kg, Najib Ghaderi, FMT vs Mathias Carlsson, Ironman Norrköping, Jesper Fällman, Southide MT och Alen Hasanbegovic, Coloseum FC. Najib möter Mattias Carlsson från Ironman i första matchen

4. Vinst för Najib som dominerade clinchen och satte många armbågar! Matchen var annars jämn och slutade 2-1.
Tyvärr förlust i finalen för Najib. Han blev förkyld för några dagar sen och har inte blivit frisk än. första ronden vann Najib och matchen bröts nästan för att motståndaren blödde så mycket från näsan. I andra och tredje ronden tappade han ork och motståndaren satte många knän mot kropp och huvud. Riktigt krigare är Najib som ens går upp i inte bara 1, utan 2!! IFMA-klass med bara 1 timme mellan matcherna….
Bild: Coach Saman och Najib.

5. Uppladdning inför Najibs segermatch

Liverapport och bilder från Oliva Ritchie