Termins- och nybörjarstart på Fighter Centre

Söndagen den 22 januari är det Öppet Hus på Fighter Centre och måndagen den 23 januari är det nybörjarstart. Varmt välkomna!

För befintliga medlemmar på Fighter Centre så startar terminen redan den 9 januari. För nya medlemmar är det Öppet Hus kl 14.00 den 22 januari där möjligheter ges att få kika på de olika idrotterna och prata med ansvariga instruktörer och funktionärer.

Måndagen den 23 januari är det nybörjarstart i de olika kampsporterna på Fighter Centre. Det är gratis att provträna en gång och det finns grupper för såväl barn, ungdomar som vuxna. Gör gärna en anmälan här via hemsidan (under fliken intresseanmälan) eller kom förbi Fighter Centre från och med den 9 januari när receptionen är öppen.

Utöver kampsport erbjuder Fighter Centre även gym och yoga.

Varmt välkomna att börja träna hos oss på Fighter Centre!