Vinst för Navid Badi och Karl Liebsch på Frontier Open Battle

Frontier Open Battle arrangerades nyligen i Malmö och Gladius MMA tog med sig två vinster hem genom Navid Badi och Karl Liebsch!

Fem fighters från Gladius MMA tävlade på Frontier Open Battle i Malmö och Navid och Karl vann. Läs referat, skrivet av coach Ante Agneby, från matcherna nedan. Gladius-teamet förstärktes med coacherna Ante Agneby och Abbe Aslouj.

Denys (Zelinskyi) går ut i vanlig respektlös stil och gör en ännu bättre match än i sin debut. Tyvärr förlorar han matchen på ett mycket jämnt domslut.

Henke (Segelström) går även han förlorande ur sin batalj efter en jämn match som kunde gått annorlunda om han presterat efter sin fulla förmåga. Han gör en bra match men lite edge saknas.

Navid (Badi), som jag för en gångs skull såg, kliver in och gör en kanonmatch. Ligger på rygg en del i första rond men är där aktiv samt har full kontroll i den stående delen. Andra ronden är det tydligt att Navid vill vara ännu mer dominant och skakar motståndaren med slagserier som avslutas med att motståndaren, efter ett nedtagningsförsök, hamnar i Navids triangel där han tvingas klappa.

Karl (Liebsch) gör en stabil insats där mycket av tiden blir ställningskrig mot buren och på backen. Tack vare en stark avslutning så går domarsiffrorna Kalles väg. Och även om insatsen som sagt var bra så har Karl ytterligare kapacitet att visa upp i buren!

Jonas (Nordborg) har en tuffare dag på jobbet där han kontrollerar buren bra men inte riktigt hittar ett bra avstånd mot sin betydligt längre motståndare. Han kommer bättre in i det i andra rond men drar det kortare strået på domarkorten.

Foto: Thomas Andersson. Från vänster: Navid  Badi, Karl Liebsch.