Freddie Holmgren sportchef på Fighter Centre

Från och med nu i augusti börjar Freddie Holmgren jobba heltid som sportchef på Fighter Centre.

I dagsläget så ansvarar Freddie bland annat för Gladius MMA:s och Fighter Muay Thai:s tävlingskoordinering samt planering, administration och genomförande av flyktingträningen. Han assisterar även på instruktörsutbildningar, håller ett flertal pass i veckan (MMA, thaiboxning och submission wrestling) och deltar i det pågående arbetet med att bygga upp kursplaner.

Freddie är uppvuxen i Båstad men flyttade till Göteborg för några år sedan och har sedan dess tränat i Gladius Pro grupp. Freddie har en bakgrund som elitidrottare inom friidrott och har jobbat i många år som brandman. Han har dessutom inte mindre än 18 års kampsportserfarenhet varav tio år som verksamhetsansvarig på ett kampsportcenter.