Den 23 augusti kör flyktingträningen igång igen

Efter två mycket framgångsrika terminer har ambitionsnivån höjts i integrationsprojektet med thaiboxning för nyanlända flyktingar.

I praktiken innebär det bl.a. en fördubbling av antalet träningstillfällen, omstrukturerat träningsupplägg och kursplan för att bättre kunna tillgodose gruppens behov och utveckling. Fortsättningsvis kommer vi förutom volontärer att ha två ordinarie instruktörer på passen. Freddie Holmgren är ansvarig instruktör och det är även han som administrerar projektet. Simon Bandarian är assisterande instruktör och behärskar farsi och dari .

Kontakt
Freddie Holmgren
freddie@fightercentre.com

Dagar & tider
Terminsstart: Tisdagen den 23 augusti
Schema: Tisdagar och torsdagar
Tider: 16:00 – 17:15

Plats
Fighter Centre (C-hallen)
Viktoriagatan 19, 411 25 Göteborg

Utrustning & kläder
Det kommer finnas utrustning att låna under passen, (boxningshandskar, benskydd, m.m.). Det enda man behöver att ha med er är träningskläder, (lämpligen shorts och T-shirt), och en vattenflaska.

Kultur & religion
Allas rätt att vara med är en av de viktigaste byggstenarna i svensk idrotts värdegrund. Det innebär att alla som vill vara med i en idrottsförening ska känna sig välkomna, oavsett nationalitet, etniskt ursprung, religion, ålder eller sexuell läggning. Vi kommer att ha flera instruktörer, funktionärer och frivilliga av båda könen närvarande under passen. Den som tränar på Fighter Centre förväntas visa hänsyn mot samtliga deltagande samt att kunna träna med alla.

Infektionssjukdomar
Personer som har infektionssjukdomar tillåts ej att träna thaiboxning pga risk för eventuell smittspridning.

Fighter Muay Thai
Fighter Muay Thai (FMT) är en ideell idrottsförening ansluten till RF genom Svenska Budo & Kampsportsförbundet samt medlem i Svenska Muay Thai Förbundet.  Läs mer om föreningen här.