Fighters från FMT tränar och tävlar i Thailand

Fighters från Fighter Muay Thai är i Thailand under sommaren för att träna, utvecklas och gå matcher. Här kommer en liten uppdatering.

Både Alexander Welin och Madeleine Kettner, som tränar på Kaewphitak Muay Thai, gick match på Bangla Stadium den 13 juli. Madeleine mötte Yasmin från ”PTT” (länk) En jämn och bra match som gick alla fem ronderna.  Yasmin vann på domslut. Alexander vann sin match (länk) via KO i första ronden.

Malin Dahl mötte nyligen en thailändska. Matchen var jämn men när Malin pressade på i tredje ronden svarade thailändskan med armbågar och en av dem cut:ade Malin. Matchen fortlöpte en stund men bröts sedan av domaren då Malin blödde för mycket. En erfarenhet och 9 stygn rikare..

Billy Bengtsson har haft ett längre uppehåll från matcher men gjorde en fin comeback i ringen i Thailand. Billy gjorde en stark match, som gick på Grand Thaiboxning Gym & Stadium i HuaHin, och vann. Malin och Billy tränar på Sitjaopho Muay Thai.

Ellinor Ekström (bilden), som befinner sig i Surat Thani, är ofta i Thailand och tränar och tävlar. Hon vann också nyligen och har en rad matcher i bagaget från Thailand.