Fighter Kickboxning bästa klubb i SM lightkontakt

Fighter Kickboxning ställde upp med åtta fighters och Fighter Muay Thai med en fighter i årets SM i Kickboxning. Fighter Kickboxning blev Bästa Klubb i SM Lightkontakt. Se alla resultat här!

Fighter Kickboxning förlorade inte en enda match i årets SM i Lightkontakt och blev Bästa Klubb med fem guld och därmed fem svenska mästare. I K1 matcherna tog Sebastian Ung brons efter en riktig krigarinsats och Martin Koll imponerade och tog hem silver!

Fighter Muay Thai representerades av Malin Dahl och hon tog hem guldet i K1 -52 kg damer.

Bilden visar Fighter Kickboxnings laguppställning i årets SM (samt Malin Törnlöf från sponsorn Budo Fitness längst ner till höger). På övre raden längst till höger står huvudtränaren för Fighter Kickboxning, Jonas Jensen.