Träningsprogram ingår vid tecknande av Gymkort

Vet du inte hur man använder olika träningsredskap eller hur du bör lägga upp din träning i gymet? Lugn, en av våra fyscoacher hjälper dig att komma igång – utan extra kostnad!

Om du inte kan tillräckligt om styrketräning så bygger vi ett program efter dina förutsättningar och oavsett om du vill anpassa ditt rehabprogram, bygga upp bålstyrka, jobba på konditionen eller bygga muskler så hjälper en instruktör dig att komma igång.

När du tecknar ett gym-avtal så ingår därför vid behov (det är inte obligatoriskt utan helt upp till dig) en timme med en av våra fyscoacher som går igenom ett program med dig. Detta går sedan att justera och bygga på allt eftersom du kommer vidare med din träning. Våra fyscoacher har gått instruktörsutbildningar i flera steg (ofta flera olika typer av utbildningar) och har en bred kompetens.

Gymkort kostar 299 kr i månaden om man endast tränar gym. För den som redan tränar kampsport på centret så kostar det endast 199 kr i månaden. Missa inte att du kan få träna gratis under uppsägningstiden om du byter från ett annat gym, eller att du kan friträna inne på centret dagtid om du har gymkort.

Läs mer om vårt gym här och läs om Thomas en av våra fyscoacher här. Intresseanmälan gör man här.