Thomas Johansson ny SCC

Thomas är ett bekant ansikte för de flesta på Fighter Centre. Från och med nästa vecka axlar han uppdraget som strength & conditioning coach!

Thomas Johansson började träna thaiboxning på Fighter Muay Thai redan 2006 och tävlade även aktivt fram till att en skada satte stopp. Före thaiboxningen spelade han fotboll och löptränade.

Thomas intresse för fysträning kom när han började styrketräna som komplement och tydligt märkte hur det höjde hans prestationsförmåga. Sedan dess har Thomas lagt mycket tid på att förkovra sig. PT-utbildning, Eleikos powerlifting, SB&Ks instruktörsutbildningar, Sisu:s idrottskadeutbildning, thaiboxningsförbundets instruktörsutbildning med mera.

Thomas som har varit ansvarig för uppstarten av Forza-programmet, vilket i sig kommer utmynna i en helt ny nivå i Fighter Muay Thais struktur, kommer alltså nu även att få ansvar för att hjälpa de elitsatsande (mästerskaps-, landslags- och proffsnivå) i såväl MMA som thaiboxning med rehab, prehab och fysprogram.