Fighter Kickboxning gjorde rent hus på Mars Open

Mars Open gick av stapeln i Ängelholm i helgen. Fighter Kickboxning ställde upp med fem fighters. Idel segrar under dagen innebar att klubben bärgade fem guld av fem möjliga.

Sammanlagt gick fighters from Fighter Kickboxning 9 matcher, och vann allihopa. Klubben vann också utnämningen Bästa klubb samt Bästa kvinnliga fighter. Se resultat och referat nedan.

Angelica Eshagi -60 kg KL – Guld samt Bästa kvinnliga fighter
bägge matcher såg ganska lika ut. Hon öste på intensivt med fina slag och sparkkombinationer och vann därmed både semin och finalen övertygande. Hon blev senare även utsedd till bästa kvinnliga fighter.

Leo Fridh -63 kg KL – Guld
Leos första match var hans hittills bästa match, bra motståndare men Leo var vassare och vann på enigt domslut. Andra matchen hade han ganska tight inpå, ca 40-50 minuter emellan. Efter första ronden låg han i knappt underläge, men tog sig samman och vände matchbilden i andra och tredje. Blev vinst och därmed guld.

Joacim Bergwall -79 kg Kick Light (KL) – Guld
Siste fighter ut i gänget var Joacim. Han kände lite press då klubben hade 8 vinster av 8 möjliga sedan tidigare under dagen. Men Joacim startar mycket kontrollerat och gjorde en jämn första rond. Sedan växlade han upp efter rondvilorna och visar tydligt att han var den bättre och smartare fightern. Det blev även guld till honom!

Dorothea Schander +70 kg KL – Guld
Dorothea körde intensivt första matchen och vann övertygande. I finalen mötte hon en 10-15 kg tyngre och ca 10 cm längre tjej. Bägge blev mycket trötta men Dorothea drog det längsta stået och vann därmed finalen med ganska knapp marginal.

Marcus Johansson -89 kg KL – Guld
Marcus bjöd in sina motståndare till fight, detta trots att han har över 180 matcher totalt. Hans finalmatch var mycket fin rent teknisk, men Marcus vann klart.