ARIAN BEHRAMI VS OTMAN BOUJRAD på MTA7

Crewet bakom Muay Thai Arena har presenterat det första matchsläpet för MTA 7 och i ena hörnet står ingen mindre än Otman Boujrad från Fighter Muay Thai.

Hemmafightern Otman Boujrad möter Arian Behrami som representerar Golden Leaf från Malmö i en B-klass match i -75 kg. Boujrad har 10 vinster, 3 förluster och 1 oavgjord i sitt record medan Behrami har 15 vinster respektive 7 förluster. Behrami har tidigare fightats på MTA4 där han mötte Joakim Hägg, den matchen slutade i en förlust och han matchade senast på Battle Of Lund 7 i en match som slutade i förlust efter fem mycket underhållande ronder. Boujrad gick senast match på SM 2016 som slutade med att han knockade sin motståndare i första ronden. Båda dessa herrars fightingstil bäddar för en riktig show!

Muay Thai Arena 7 går den 26 mars på Trädgår’n i Göteborg. Biljetter finns på:
Fighter Centre, Viktoriagatan 19, 031-811280
Budo & Fitness, Karl Gustavsgatan 12, 031-171190
Eller online här.

Du hittar Facebook eventet för Muay Thai Arena 7 här, Facebook sidan här och passa på att kolla in galans nya hemsida här.