FIGHTER CENTRE SÖKER PERSONAL

Arbetet omfattar att stå i receptionen två kvällar i veckan samt extra arbete vid olika evenemang och aktiviteter.

Fighter Centre expanderar och söker därför personal. Arbetet omfattar att stå i receptionen två schemalagda kvällar i veckan (mer vid terminsstart) samt extra arbete vid olika evenemang och aktiviteter. Förutom att hjälpa medlemmar och intresserade till rätta är det en hel del administration.

Med mer än 2100 medlemmar och 1500 kvadratmeter dedikerade till fighting så är Fighter Centre ett av världens största träningscenter inriktat på kampsport. Här finns några av Sveriges bästa klubbar, såväl proffs- som amatörvärldsmästare och ett flertal landslagsmedlemmar i olika idrotter. Fighter Centre är en spännande arbetsplats då verksamheten ständigt utvecklas.

Om du är intresserad av jobbet skicka gärna CV och personligt brev till info@fightercentre.com