Submission wrestling på Fighter Centre

Inte mindre än sju renodlade submission wrestling pass i veckan utgör stommen i den storsatsning på submission wrestling som har inletts på Fighter Centre.

Bland passen finns allt från stående brottning med Jakob Yakob till grundpass för nybörjare med Linus Eklind. De som vill utveckla sin teknik på högre nivå har tre teknikpass i veckan med Joel Schyman och den som vill ha en reality check på sin grappling kan vara med på shark tank under ledning av Conny Wollbrant.

Andra eldsjälar bakom satsningen som drivs av en sektion i Gladius MMA:s regi är Mikael Knutsson (bilden), Fredrik Nixon Eriksson, Xhevdet Muli och August Wallén.

Submission wrestling träningen är gratis för dem som tränar mma och bjj på Fighter Centre. De som tränar andra idrotter på centret betalar endast 99 kronor i månaden för att få tillgång till passen. Man kan självklart också satsa på submission wrestling som egen idrott, det kostar då 299 kr i månaden.

Mer information om submission wrestling på Fighter Centre finns här.

Facebookgrupp för dem som tränar submission wrestling på Fighter Centre hittar du här.

Intresseanmälan gör man här.