Succé för flyktingträning på Fighter Centre

Sedan slutet av oktober till förra fredagen har Fighter Muay Thai hållit thaiboxningsträning för ensamkommande flyktingbarn på Fighter Centre och succén fortsätter även nästa termin.

Under den relativt korta tid som träningen pågått har inte mindre än 70 ensamkommande flyktingbarn blivit introducerade till thaiboxning och fysisk träning varje vecka under ledning av funktionärer och instruktörer från Fighter Muay Thai.

Aktiviteten har varit mycket uppskattade av såväl de tränande som personal på deras boenden och Fighter Muay Thai fortsätter därför med träningen även nästa termin. Passen hålls på Fighter Centre fredagar kl. 16:00-17:15 i E-hallen med start den 29 januari.

Fighter Centre ligger på Viktoriagatan 19 i Göteborg och på plats finns flera instruktörer som gemensamt behärskar ett flertal olika språk. Det kommer även att finnas funktionärer och frivilliga av båda könen på plats för att ta emot och hjälpa till.

Tack vare insamling där generösa kampsportare och samarbetspartners skänkt utrustning så kommer det att finnas boxhandskar med mera att låna under passen. Tränande behöver därför bara tänka på att ha med träningskläder och vattenflaska samt komma en stund innan passet börjar för att anmäla sig i receptionen.