Jeffrey Cummings lär ut BJJ på Fighter Centre

Svartbältet Jeffrey ”Heff” Cummings kommer att spendera inte mindre än tre månader på Gladius BJJ och kommer att hålla de allra flesta brazilian jiu-jitsu passen under perioden.

Jeff kommer alltså tillbaka för att fortsätta det han startade i våras, men denna gången kommer han att stanna i nästan tre månader från den tredje September hela vägen fram till den 29 November. Förutom en massa BJJ pass så kommer Jeff även att hålla en del submission wrestling pass.

För den som inte har bekantat sig med Jeff ännu så är han ett mycket tävlingsaktivt avartbälte under Jacare på Alliance HQ i Atlanta, USA. Han vann senast Altlanta Open som svartbälte och hans tävlingsmeriter som brunbälte är bland annat:

2012 No Gi Pan Americans Silver medalist
2013 och 2014 Atlanta Open Lightweight Champion
2014 och 2015 Boca Raton Open Lightweight Champion.
2015 Europeans Lightweight Silver medalist
2013 No Gi Worlds Bronze medalist
2013 and 2014 Worlds Bronze medalist

, ,

Publicerad: