Terminsstart för befintliga medlemmar

Det närmar sig terminsstart för befintliga medlemmar på Fighter Centre.

De flesta av Fighter Centres befintliga medlemmar kör igång måndagen den 10 augusti. Se nedan:

Terminsstart 

Fr o m den 10 augusti: Thaiboxning, MMA och BJJ
Fr o m den 11 augusti: Kickboxning
Fr o m den 17 augusti: Kali Sikaran
Fr o m den 18 augusti: Krav Maga

För nya medlemmar rekommenderas Öppet Hus på Fighter Centre som hålls söndagen den 23 augusti klockan 14.00. Det blir cirka 10 minuters uppvisning av respektive stil/kampsport och instruktörer finns på plats för att svara på frågor.

Fighter Centre erbjuder träning för barn, ungdomar och vuxna. Motionärer som tävlingsfighters. Utöver kampsport erbjuder Fighter Centre även gym, yoga och rehab. Nybörjarstart för höstterminen är vecka 35. Anmäl dig gärna på plats eller gör intresseanmälan via nätet!

Välkomna!