Billy Bengtsson vs Filiph Waldt på Muay Thai Arena 6 - Fighter Centre Göteborg

Billy Bengtsson vs Filiph Waldt på Muay Thai Arena 6

Billy Bengtsson från Fighter Muay Thai gör sig redo för nästa match som går på MTA 6 den 9 maj. Billy möter Filiph Waldt från Göteborgs Muay Thai.

Filiph Waldt är nyligen hemkommen från Thailand där han tränat och tävlat. Waldt vann sin senaste match på MTA 5 där han mötte Idriss Chab från Lund. Waldt har 6 vinster, 6 förluster och 1 oavgjord i record.

Billy Bengtsson är en rutinerad fighter som bland annat representerat landslaget så sent som i höstas då EM avgjordes i Polen. Bengtsson förlorade sin senaste fight på MTA 5 där han mötte Stellan Kok från Halmstad. Bengtsson har 9 vinster och 8 förluster i bagaget.

Göteborgsderbyt blir en match i -60kg och räkna med en högintensiv match då båda fighters gillar att gå framåt.

Muay Thai Arena 6 går den 9 maj på nattklubben Trädgår’n i Göteborg. Efterfest ingår i biljettpriset, 245 kr, och biljetter finns att köra här:

Fighter Centre, Viktoriagatan 19 i Göteborg, 031-811280
Budo & Fitness, Karl Gustavsgatan 12 i Göteborg, 031-171190

För den som kommer långväga ifrån går det också att köpa biljetter online (då tillkommer en förköpsavgift).

Observera att det är 18-årsgräns och vårdad klädsel som gäller då det är nattklubbsmiljö med fullständiga rättigheter. Det finns såväl sittplatser som ståplatser och det är först till kvarn som gäller. Ståplatserna brukar vara minst lika populära som sittplatserna på tex konserter och ståplatserna på balkongen en trappa upp ger en fantastisk utsikt och närhet till ringen!