Evelina Wikner går match på Muay Thai Arena 6

Evelina Wikner från Fighter Muay Thai vann SM guld i början på året och lördagen den 9 maj går hon match inför hemmapublik på Muay Thai Arena 6.

Evelina Wikner kommer möta Ana Carvalho från Team Dinamite i Lissabon. Portugisiskan inledde sin kampsportskarriär som kickboxare med 11 vinster och 4 förluster. Hon sadlade om till thaiboxning och har så här långt enbart vinster i bagaget.

Wikner vann SM 2015 och hade dessförinnan en mycket framgångsrik tävlingssäsong hösten 2014. Wikner vann bland annat sin senaste match på MTA 5 där hon mötte Mikaela Persson från Göteborg Muay Thai. Wikner har 15 vinster och 3 förluster.

Matchen Wikner vs Carvalho går i b-klass och -57 kg. Läs mer om MTA 6 här och information om var du kan köpa biljetter till galan hittar du nedan:

Muay Thai Arena 6 går den 9 maj på nattklubben Trädgår’n i Göteborg. Efterfest ingår i biljettpriset, 245 kr, och biljetter finns att köra här:

Fighter Centre, Viktoriagatan 19 i Göteborg, 031-811280
Budo & Fitness, Karl Gustavsgatan 12 i Göteborg, 031-171190

För den som kommer långväga ifrån går det också att köpa biljetter online (då tillkommer en förköpsavgift).

Observera att det är 18-årsgräns och vårdad klädsel som gäller då det är nattklubbsmiljö med fullständiga rättigheter. Det finns såväl sittplatser som ståplatser och det är först till kvarn som gäller. Ståplatserna brukar vara minst lika populära som sittplatserna på tex konserter och ståplatserna på balkongen en trappa upp ger en fantastisk utsikt och närhet till ringen!