Elite Wellness erbjuder kostnadsfri hälsoscreening på Fighter Centre

En av Fighter Centres samarbetspartners, Elite Wellness, erbjuder kostnadsfri hälsoscreening. Läs mer!

Under kvällstid vecka 18 kommer Elite Wellness finnas på plats på Fighter Centre för att boka in kostnadsfri hälsoscreening för de Fighter Centre medlemmar som önskar. Elite Wellness finns i loungen på Fighter Centre på nedan dagar och tider så att du kan boka in hälsoscreening:

Vecka 18: Måndag till och med onsdag mellan kl. 18.00 och 21.00.

Hälsoscreeningen, som sker i Fighter Centres gym, innebär att du får en 45-60 minuters genomgång av din rörlighet, dina styrkor och svagheter och hur dessa påverkar din kropp och träning. Du får hjälp och råd för hur du ska bli mer rörlig, starkare, mer balanserad i kroppen och på så sätt fortsätta utvecklas som kampsportare.

I samband med att samarbetet med Elite Wellness lanseras presenteras dessutom ettspecialframtaget PT-upplägg för kampsportare. Priset är kraftigt reducerat och erbjudandet finns öppet för alla som under vecka 18 bokar in sig på en hälsoscreening.

Om du inte kan vara på plats under vecka 18 och boka in dig på hälsoscreening så anmäl dig här så återkommer Fighter Centre/Elite Wellness via telefon och bokar en tid med dig.