Ännu en match annonserad för Muay Thai Arena 9 maj

Nästa match på Muay Thai Arena 6 som involverar en hemmafighter är annonserad.

Marcel Druzynski från Fighter Muay Thai möter Mohammad Khalil från Fighters Lab i Oslo. Matchen går i -67 kg och i B-klass det vill säga 5 x 2 minuter. Båda fighters är lika långa och har identiskt record med 7 vinster respektive 3 förluster vilket bäddar för en jämn och spännande fight.

Muay Thai Arena 6 går den 9 maj på nattklubben Trädgår’n i Göteborg. Efterfest ingår i biljettpriset, 245 kr, och biljetter finns att köra här:

Fighter Centre, Viktoriagatan 19 i Göteborg, 031-811280
Budo & Fitness, Karl Gustavsgatan 12 i Göteborg, 031-171190

För den som kommer långväga ifrån går det också att köpa biljetter online (då tillkommer en förköpsavgift).

Observera att det är 18-årsgräns och vårdad klädsel som gäller då det är nattklubbsmiljö med fullständiga rättigheter. Det finns såväl sittplatser som ståplatser och det är först till kvarn som gäller. Ståplatserna brukar vara minst lika populära som sittplatserna på tex konserter och ståplatserna på balkongen en trappa upp ger en fantastisk utsikt och närhet till ringen!

Muay Thai Arena hemsida.