SVT uppmärksammar Alex Harris och Elina Nilsson

SVT och Anders Fall gjorde nyligen en intervju med Svenska Muaythai Förbundets nye förbundskapten Pelle Bånghäll. I reportaget uppmärksammas också Alex Harris och Elina Nilsson från Fighter Muay Thai för sina prestationer genom åren.

Pelle Bånghäll driver FightCamp Warberg och har många års erfarenhet av landslagsuppdrag. Pelle är en mycket uppskattad och kompetent ledare på såväl hemmaplan som ute i världen när han går i spetsen för svenska landslaget.

Alex Harris har vunnit priset Årets Mästare två år i rad på Kampsportsgalan. På årets kampsportsgala som tar plats i Berns Salonger Stockholm den 28 mars är han åter igen nominerad i kategorin. Harris vann SM i år i -75 kg, i fjol tog han den Nordiska Titeln och han försvarade sin WMC-titel mot Yohan Lidon (record: 98-22) på Monte Carlo Fighting Masters och är alltså regerande WMC mästare i 76,2 kg.

Elina Nilsson har varit landslagsmedlem i svenska thaiboxningslandslaget sex år i rad. Hon vann SM i januari och hon har en lång rad medaljer i bagaget, bland annat fem VM-medaljer varav två är VM-guld.