Internationella Thaiboxningsförbundet uppmärksammar FMTs bidrag till skola i Kambodja

Internationella Thaiboxningsförbundet, IFMA, uppmärksammar Fighter Muay Thais bidrag till Smiling Hearts School i Kambodja.

Fighter Muay Thai har genom Pack the Essentials och Myrans Skolprojekt skänkt pengar till Smiling Hearts School i Kambodja vilket har gett skolbarnen där många näringsrika måltider och nya vattenfilter vilket innebär fri tillgång på rent vatten många år framöver.

IFMAs ledord är respekt, heder, tradition och FairPlay och förbundet arbetar ständigt för att öka medvetenheten om thailändsk kultur och tradition runt om i världen och för att idrotten skall vara en positiv kraft i samhället.

IFMA har tagit flera initiativ för att hjälpa barn och ungdomar runtom i världen bort från fattigdom och droger, bland annat genom Muaythai Against Drugs, Sport is your gang och det svenska projektet Frysbox. Nu har IFMA skrivit en artikel på sin hemsida om Fighter Muay Thai där de uppmärksammar och gläds över klubbens bidrag till och engagemang i Smiling Hearts School i Kambodja. Du kan läsa artikeln här:

Athletes Using the Power of Muaythai For Good

FMT känner stor glädje över att få vara delaktig i att barnen på Smiling Hearts School får mat, rent vatten och skolundervisning.