Dopingkontroll på Fighter Centre

Fighter Centre har regelbundet dopinggruppen på besök och i veckan var det dags igen för en oannonserad kontroll. Dopinggruppens funktionärer är alltid välkomna på Fighter Centre och behandlas som gäster. Låt oss hjälpas åt och kämpa för en ren och dopingfri idrott!

Denna gång testades Elina Nilsson (Fighter Muay Thai/Gladius MMA), som står under individuell vistelserapportering, samt Besam Yousef (Gladius MMA) som är proffs-fighter i MMA.

Nilsson är medlem i svenska thaiboxningslandslaget och är aktuell för Muay Thai Arena i slutet på november och SM i januari. Yousef är inne i sina sista förberedelser inför MMA-matchen på Superior Challenge som går av stapeln i Södertälje den 29 november. Yousef möter Max Duarte från MMA Barcelona Team.

, ,

Publicerad: