Tjejläger i thaiboxning med Alex Snäckerström och Tommy Hansen

Lördagen den 8 november blir det ännu en tjejläger för Fighter Muay Thais kvinnliga medlemmar! Alex Snäckerström och Tommy Hansen är instruktörer.

Lägret vänder sig till FMTs kvinnliga medlemmar och är kostnadsfritt (om du är vilande medlem kostar det 100 kr). Lägret börjar kl 10.30 och avslutas cirka kl. 15.00. Klubben bjuder på lunch!

FMT har nått stora framgångar med sina kvinnliga fighters och klubben vill fortsätta stärka banden mellan grupperna och ge möjlighet till alla tjejer att träna tillsammans. Lägret är anpassat efter alla nivåer – från nybörjare till elit.

Alex Snäckerström är FMTs ordförande och en mycket omtyckt instruktör. Alex tränar i FMTs tävlingsgrupp FC och håller lägrets första pass.

Tommy Hansen är både ledamot i svenska Thaiboxnings förbundet och ledamot i domarrådet. Han syns ofta som ringdomare på thaiboxningstävlingar runt om i landet. På lägrets andra pass kommer Tommy att hålla en praktisk och teoretisk genomgång av Muay Thai regelverket i syfte att lägerdeltagarna ska få ökad förståelse för vad som är viktigt att tänka på när man är fighter eller coach.

Anmälan sker via event som skapas i FMTs Facebookgrupp. Varmt välkomna!