Ytterligare matcher annonserade för MTA 5

Muay Thai Arena 5 går i Valhalla Sporthall Göteborg den 29 november. Ytterligare matcher är släppta!

Alexander Johannesson från Fighter Muay Thai möter John Jay från OneChai Muay Thai i Stockholm. Johannesson gick match på Muay Thai Arena 4 senast. Den gången blev det förlust mot Filip Waldt från Gbg Muay Thai. Johannesson är garanterat revanschsugen och matchen mot Jay kommer gå under B-klass regler i -60 kg.

Ytterligare en fighter från Fighter Muay Thai är annonserad för cardet den 29e. Robin Paulsen tar sig an Linus Lindvall, även han från OneChai Muay Thai i Stockholm. Paulsen såväl som Lindvall gör B-klass debut och matchen kommer gå i -67 kg.

Biljetter finns att köpa på Fighter Centre och i Budo & Fitness butiken (Karl Gustavsgatan 12 B).

Muay Thai Arena hemsida.