Ny hemsida för Fighter Centre

Ni som besöker vår hemsida regelbundet har säkert sett att det har skett en hel del förändringar det senaste. Nu är den nya hemsidan äntligen klar.

För ett tag sedan lanserades Fighter Centres nya wordpress baserade hemsida. Sedan dess har vi justerat de olika sidorna, jobbat bort buggar och fyllt på med mer aktuellt material. Det finns lite kvar att göra och fler bilder med mera är på gång men i stort sett så är sidan klar nu. Om du upptäcker en bugg så får du gärna maila oss på info@fightercentre.com (skicka gärna med en printscreen om du har möjlighet). Stort tack på förhand!

Vi ämnar göra vårt bästa för att posta nyheter i stort sett dagligen om allt som händer på centret, om föreningarnas verksamhet, tävlingsresultat, seminarier och mycket mera!

, ,

Publicerad: