Tjejläger med Elina Nilsson den 13:e september

Gladius MMA fortsätter att stärka banden mellan grupperna och ge möjlighet för klubbens tjejer till att träna tillsammans. Boka in lördag 13:e september – då håller Elina Nilsson ett tjejläger på Fighter Centre!

Elina Nilsson är Sveriges första kvinnliga proffs MMA fighter och har gått flertalet pro MMA matcher i Sverige såväl som utomlands. Elina är dessutom svensk mästare i boxning och tvåfaldig världsmästare i thaiboxning.

Elina är en mycket uppskattad instruktör på Fighter Centre och på det kommande lägret kommer hon hålla två pass som båda är anpassade för ALLA nivåer. Målet med lägret är att öka kontaktnätet mellan Gladius MMAs kvinnliga medlemmar och säkerställa framtida gemensamma träningar genom att skapa en trygg social gemenskap.

Lägret består av ett förmiddags pass (10.00-12.00) och ett eftermiddags pass 13.30-15.30) och Gladius MMA bjuder alla deltagare på lunch!

Lägret vänder sig till Gladius MMAs kvinnliga medlemmar och är gratis. Om du är vilande medlem kostar lägret 100 kr. Anmälan till lägret sker via Facebook eventet.

Varmt välkomna!

, ,

Publicerad: