Evelina Wikner och Billy Bengtsson tävlar på EM i thaiboxning

Evelina Wikner och Billy Bengtsson har blivit uttagna till landslaget för EM i thaiboxning som går i Krakow Polen den 21-28 september. De ordinarie landslagsmedlemmarna Elina Nilsson och Youssef Issa är klara sedan tidigare.

Fighter Muay Thai skickar inte mindre än fyra fighters till EM i thaiboxning. Alla fighters förberedelser är i full gång och utöver egna fys- och konditionspass är huvuddelen av träningen förlagd tillsammans med Fighter Muay Thais Full Contact grupp som har pass sex kvällar i veckan på Fighter Centre.

Crew:et från FMT som åker till EM ser ut som följer:

Huvudcoach: August Wallén
Ass. coach: Saman Ahanin

-81 kg herrar A-klass Youssef Issa
-63,5 kg herrar B-klass Billy Bengtsson
-71 kg damer Elina Nilsson
-57 kg damer Evelina Wikner

Bilden i nyheten är tagen av Antony Sastre, Studiografen

Publicerad: