FighterKickboxning_AprilOpen

Fina resultat för Fighter Kickboxning i April Open

Andreas Emanuelsson -74 KL och Joakim Bergwall i -81 KL kämpade tappert och gjorde finfina matcher men nådde tyvärr inte ända fram till medalj, den här gången.

Anton Kronwall i -63 KL tog silver i turneringen. Helene Kristensson -65 K1 vinner första matchen. I finalen mötte hon en tjej som var lite vassare med sparkarna och som vinner på poäng.  Helenes final i K1 turneringen blev utsedd till dagens bästa!  Anja Saxmark i -60 LK kontrollerande matchen från första till sista sekund och vinner övertygande med 3-0! Därefter var det KL turnering i -60 där hon även vann båda matcherna med 3-0. Anja utsågs till dagens bästa kvinnliga fighter!

Grattis Anton och Helene samt dubbelt grattis till Anja!

,

Publicerad: