FighterKickboxning_Madeleine Bergvall

Fighter Kickboxnings Madeleine Berggren siktar på SM-guld!

Madeleine började träna kickboxning på Fighter Centre för tre år sedan. Förra året gick hon till final i kickboxnings-SM.  Hittills har hon hunnit med 13 matcher och vunnit ungefär hälften. Vi har alla våra handikapp inför träning och tävling, allt från mentala hang-ups till fysiska förutsättningar. Madeleine är född med en högerarm som inte är fullt utvecklad samt saknar hand men har trots detta gått all in i sporten – med den äran!

Hon tränar i Fighter Kickboxnings tävlingsgrupp och satsar på SM-guld i maj! SVT Sport uppmärksammade henne och har gjort ett videoreportage där vi får följa med henne på ett träningspass på Fighter Centre.

www.svt.se/sport/siktar-pa-sm-guld-i-kickboxning-med-en-arm

Publicerad: